Facebook крие от вас някои съобщения. Не разчитайте на Facebook да достави вашето лично съобщение!

Facebook крие част от съобщенията, които са изпратени до вас. Това се прави с цел да ви предпазва от спам, но е предпоставка за сериозни недоразумения.

Затова ако изпратите съобщение и не получите отговор това не означава, че получателят на съобщението ви игнорира. Твърде е вероятно получателят просто да не знае, че е получил съобщение.

За да прочетете скритите съобщения трябва да щракнете на "Други" ("Others") след като щракнете на "Съобщения" ("Messages") или да посетите тази страница: https://www.facebook.com/messages/other/.

Няма никакъв начин да накарате системата да ви известява за всички съобщения, но има начин как още повече съобщения да бъдат скривани от вас в папката "Други" (вижте настройките за поверителност).

За да не пропуснете важно съобщение се налага редовно да се логвате във Facebook и да проверявате за нови съобщения (няма да получите известие по електронната поща за съобщенията в папката "Други"). Може би това е целта – да ви накарат по-често да се логвате във Facebook за да ви облъчват с повече реклами.

В новата версия на Фейсбук "Others" се казва вече "Filtered Requests": https://www.facebook.com/messages/filtered/.

Коментари

Популярни статии

Търся си приятелка

За вредата от озонаторите и йонизаторите на въздух

Проблемът с амплитудно модулираната светлина и ползването на широчинно-импулсна модулация за регулиране на яркостта на светлинни източници

За вредата от позитивното мислене (положителното мислене) - какво мислят истинските психолози по въпроса

Как да решим проблема с обувките лесно – просто си купете с няколко номера по-големи обувки и сложете един или повече слоя допълнителни стелки

Съществуват ли наистина мемите? Истински „неща“ ли са или измишльотина на шарлатани (подобно на чакрите, аурите и рептилите, дегизирани с човешка кожа)? Лоши ли са психическите вируси?

Коментарите към статията "Търся си приятелка" станаха много

Снимане на публични и обществени места - правни аспекти

Блогът на Григор Гачев

Блогът на Майя Маркова

Блогът на Петър Стойков

Блогът на Begem0t

Блогът на Димитър Кръстев

Книголандия

Блогът на Александър Бизарски (Sparx)

Блог за книги

Блогът на chitanka.info

Блогът за икономика

Институт за пазарна икономика

Блог на Институт за радикален капитализъм "Атлас"

Пещерата на неандерталеца

Още блогове

Всички публикации в блога (цъкни тук за да се отвори архива)

Показване на още