Трябва ви уеб хостинг? Разгледайте предложенията на ICDSoft.

Web hosting from ICDSoft.

Това не е платена реклама. Безплатна е. Макак така безплатна? Защо?

Харесвам собственика на тази фирма, той ползва част от печалбата ѝ за редица благотворителни инициативи.

Коментарите към статията "Търся си приятелка" станаха много

Коментарите към статията "Търся си приятелка" станаха много.

И платформата за блогване има проблем със зареждането им.

Оказа се, че съм много интересна личност и хората много се вълнуват от любовния ми живот и изказват мъдрите си мисли по темата.

Да не би да са свършили снимките и клипчетата със смешни котета, че има такъв голям интерес към моята скромна личност?

Коментари

  1. За операционните системи нищо не казваш. Може ли да ползва Уиндоус, Мак или твърдо Линукс (VSLive)

    ОтговорИзтриване
  2. От прочетенето дотук се посмях много. Мога да ти кажа следното - освен, че драскаш глупости и си олигофрен и слабоумник, ти си и ненормалник, който има спешна нужда от психиатър. Защо пишеш за Маслоу, психология, философия, изброяваш кои книги си чел, и т.н.? Естествено, да се похвалиш! "Демонстративното потребление понижава качеството на..."; а твоето не е ли демонстративност? Търсел бил приятелка, с която да споделят общи интереси... бил наивен... Убедена съм, че ти си един 37-годишен девственик със визия, която представлява смесица от Уили Танер и Хер Флик, и с с акъл, колкото на врабче. Липсва ти каквито и да е емоционалност, спонтаннност, живец, мъжественост. Какво ще дадеш ти на жената? И защо искаш не само жена, която не съществува, но и половинката ти да се откаже от половата си същност? Май гроздето е кисело, или красивите и сексуални жени не ми обръщат внимание. Какво ти има? Психотравми, латентна хомосексуалност, ниско самочувствие? Правилно са те посъветвали - или стани педал, или си изтрий блога. Ти си ИСТИНСКИ ФУРОР, бе човек. Ох, ох, как се посмях. Отдавна не се бях развеселявала така. Чак в " Пик " пишат за тоя кретен. Сигурно, като прави секс - ако изобщо прави - чете Маслоу, и вместо оргазъм, получава свише видения за Квантовата физика.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. „Какво ще дадеш ти на жената?“

      Щом не сте се досетили какво мога да предложа значи не сте ми в целевата група. А подробностите ще ги разбере само одобрената.

      „половинката ти да се откаже от половата си същност“

      Вие имате странно разбиране за полова същност. Има много жени, които не пият алкохол, не се татуират, не вярват в хомеопатия, врачки и други псевдонаучни неща и т.н.


      Изтриване
    2. Всъщност Уили Танер беше положителен герой. Приюти извънземен в къщата си и се грижи за него като за свое дете.

      Изтриване
    3. "Търсел бил приятелка, с която да споделят общи интереси... бил наивен... "

      Всъщност авторът пише съвсем друго:

      "Някога си мислех, че лесно ще си намеря приятелка, с която имаме общи интереси. Това предположение обаче е твърде наивно. Сега не смятам, че е нужно да имаме общи интереси, достатъчно да е имаме консенсус за някои от важните неща."

      Тоест вече не търси приятелка, с която да имат общи интереси, защото това не е нужно и не е реалистично да се случи.

      От това какви книги харесва някой може да се направят изводи за личността му. Човек си изгражда нагласа към света в значителна степен на база общуването с други хора, а четенето на книги е един от начините за качествено (еднопосочно) общуване.

      Изтриване
  3. За съжаление, както е написано, силно се съмнявам, че някоя жена въобще ще реши че я интересуваш. Дори мъжете се плашат от думи, а какво остава за емоционалните жени. Виж вече ако не е емоционална, тогава може и да се получи. Но това няма да е жена, а някакъв робот с женски образ :) Навремето и аз съм си правил такива експерименти - пиша обикновени изисквания, но така или иначе за никоя жена те не са обикновени. Това е заради страха от думите. Когато уверено заявяваш определена позиция, четящият се убеждава, че ти силно държиш на нея и няма да отсъпиш никога. Съответно той пренася това ти качество и към останалите неща и заключава че не се нуждае от връзка с такава личност. Факт. Това което казваме, понякога не е това което се разбира от другите. Живота е пълен със ситуации в които е невъзможно да се обясни нещо , поради съпровождащите го фактори. Това е и един такъв пример.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Финансовите услуги и червената лента

Да спрем банковия и картовия лобизъм

Знаеш ли какви промени в законите ти готвят? Готов ли си да се подчиняваш на господарите си?

Ново! От 2023 година! Нашите законотворци (които изобщо не взимат пари за писане на закони) пак пишат промени в закон по много подозрителен начин. Промените са "скрити" в края на проект за закон, в заглавието на който се твърди, че ще се изменя ДОПК. Обаче се оказва, че това не е съвсем така - променят се и други закони...

Опитват да вкарат промени, които само до преди месеци не успяха! Дали този път ще успеят да гласуват в интерес на тесен кръг лица?

Демокрацията работи само ако гражданите се интересуват какви закони смятат да се гласуват в Народното събрание. Също така, за да работи демокрацията, се налага и народните представители да са наясно с това, което гласуват.

Да спрем банковия лобизъм!

Популярни статии

Проблемът с амплитудно модулираната светлина и ползването на широчинно-импулсна модулация за регулиране на яркостта на светлинни източници

За вредата от озонаторите и йонизаторите на въздух

Снимане на публични и обществени места - правни аспекти

Ремонт на печка духалка (ремонтирана преди това неправилно от неизвестен майстор)

По-лоша частна пощенска услуга от Български пощи? Запознайте се с услугата „пощенско писмо“ на Еконт

Политиците пак заговориха, че щели да създават работни места

Данък върху финансовите транзакции

Блогове

Още, още блогове

Още блогове

Всички публикации в блога (цъкни тук за да се отвори архива)

Показване на още