Трябва ви уеб хостинг? Разгледайте предложенията на ICDSoft.

Web hosting from ICDSoft.

Това не е платена реклама. Безплатна е. Макак така безплатна? Защо?

Харесвам собственика на тази фирма, той ползва част от печалбата ѝ за редица благотворителни инициативи.

Евтини смартфони от Aliexpress с предварително инсталиран malware за кражба на пароли и модификация за грешно показване на инсталираната RAM

Има негативни коментари, но въпреки това не са го изтрили от магазина. Продукт номер 1005001670623737 (нарочно не давам линк да не им правя SEO)






uwaga!!!! telefon posiada aplikacje do przesyłania haseł! zalecam usunięcie jej ręcznie, i zmianę swoich haseł, jest to nakładka na klawiaturę killerfrog (jeśli dobrze pamiętam) reset telefonu tej apki nie usuwa! po jej usunięciu telefon zaczął działać szybciej, ogólnie spoko, po za tym programem szpiegujacym.

po dokładnym sprawdzeniu, zauważyłem że android jest zmodyfikowany, pokazuje 64gb pamięci a w rzeczywistości ma 1gb... jednym słowem oszustwo!

Преведено с Google Translate:

Внимание!!!! телефонът има приложения за изпращане на пароли! Препоръчвам да го изтриете ръчно и да промените паролите си, това е наслагване на клавиатура на killerfrog (ако си спомням правилно) нулирането на това приложение не премахва! след изтриването му телефонът започна да работи по-бързо, като цяло готино, след това шпионски софтуер.

след внимателна проверка забелязах, че android е модифициран, той показва 64gb памет и всъщност има 1gb ... с една дума измама!

le produit ne correspond pas tout à fait à la description. la qualité de l apareil photo est mauvaise, il n y a qu une caméra et non trois. mais bon pour le prix ça va encore.

bonjour je tiens a signale que le téléphone ne correspond pas à la description et fonctionne très mal je n arrive presque pas a lire mes mails et mes messagerie je suis très déçu

Преведено с Google Translate:

продуктът не съвпада напълно с описанието. качеството на камерата е лошо, има само една камера, а не три. но добре за цената, все още е добре.

здравей искам да отбележа, че телефонът не отговаря на описанието и работи много зле, едва ли успявам да прочета имейлите си и съобщенията си съм много разочарован

Не покупайте это га@но. Телефон не соответсвует описанию озу 512 мб Внутр памяти 1.5гб Процессор 32бит МТК6763. Видеоускоритель Мали-400мр. Антуту вообще не запискается Батарей на час не хватает. Все тормозит.(((

Не подлежи на автоматичен превод. Човешки превод на български:

Не купувайте това л@йно. Телефонът не съответства на описанието. Има RAM 512МБ, вътрешна памет 1.5GB. Процесорът е 32 битов МТК6763. Видеоускорителят е Mali-400 MP. AnTuTu изобщо не се стартира. Батерията не издържа даже и един час. Всичко работи бавно.

 Архив: 1, 2.

Коментари

Финансовите услуги и червената лента

Да спрем банковия и картовия лобизъм

Знаеш ли какви промени в законите ти готвят? Готов ли си да се подчиняваш на господарите си?

Ново! От 2023 година! Нашите законотворци (които изобщо не взимат пари за писане на закони) пак пишат промени в закон по много подозрителен начин. Промените са "скрити" в края на проект за закон, в заглавието на който се твърди, че ще се изменя ДОПК. Обаче се оказва, че това не е съвсем така - променят се и други закони...

Опитват да вкарат промени, които само до преди месеци не успяха! Дали този път ще успеят да гласуват в интерес на тесен кръг лица?

Демокрацията работи само ако гражданите се интересуват какви закони смятат да се гласуват в Народното събрание. Също така, за да работи демокрацията, се налага и народните представители да са наясно с това, което гласуват.

Да спрем банковия лобизъм!

Популярни статии

Проблемът с амплитудно модулираната светлина и ползването на широчинно-импулсна модулация за регулиране на яркостта на светлинни източници

За вредата от озонаторите и йонизаторите на въздух

Снимане на публични и обществени места - правни аспекти

Работи ли стратегията за избягване на данъка върху дивидентите, изплатени от публично търгувани компании, чрез продажба и последваща покупка на акциите?

По-лоша частна пощенска услуга от Български пощи? Запознайте се с услугата „пощенско писмо“ на Еконт

Политиците пак заговориха, че щели да създават работни места

Проблемът със ширината на обувките - носенето на нормални обувки води до деформиране на ходилото и бунион

Ремонт на печка духалка (ремонтирана преди това неправилно от неизвестен майстор)

Блогове

Още, още блогове

Още блогове

Всички публикации в блога (цъкни тук за да се отвори архива)

Показване на още