Трябва ви уеб хостинг? Разгледайте предложенията на ICDSoft.

Web hosting from ICDSoft.

Това не е платена реклама. Безплатна е. Макак така безплатна? Защо?

Харесвам собственика на тази фирма, той ползва част от печалбата ѝ за редица благотворителни инициативи.

Провокатори, които искат тълпата да блокира пътища

И 100 мирни протеста да има, ако са решили да го направят, то те няма да се поколебаят, заради някакви си хора, които се събират и викат по няколко часа.

Докато блокирането на транспортна линия влияе както на транспорта, така и на икономиката, което си е удар в кръста на Правителството с невидима и чиста ръка.

Тогава има някаква вероятност да се замислят над действията си и над това, което може да последва.

Допълнително не знае какъв е протеста на 25 и, ако решението е краен резултат с пълно отказване, дали този протест ще е в подкрепа на другите държави и дали изобщо трябва да има такъв.

На мен лично ми писна да ме тъпчат като хлебарка. Писна ми да бъда мравката в мравуняква, която хранят с по една трохичка хляб. Писна ми да бъда част от тази поробена колония...

А на вас?

Източник

Обаче гражданите не му се дават:

Veselin Dimanov
Ще гледате по БТВ пак " Фенове и хулигани" се бунтуват в София това ли искате ???

Georgi Mishev
Без насилие не означава само без бой, зле... Темата е за триене и ако я добарат медиите, само ще имат оправдание да пишат лошо за нас... Оставете да потъне...

Veselin Dimanov
Аз ви казвам до сега постигнахте много видяхте че с блокиране гоните хора,които трябва да се присъединяват към вас! Ще се изнервят и ще почне едно псуване и настроиване от медиите един срещу друг!

Dimitar Grakov
Той е анонимен, не разбрахте ли, разбира ги нещата много добре и се чувства длъжен да ни поведе по правилния път. lol

Alexandrina Alexandrova
В медийното пространство така или иначе съществува мнението, че протестиращите срещу акта са бурни, разочаровани младежи, които няма къде другата да си изкарат агресията. мисля, че един подобен протест, с блокиране на пътища и тн, само би подпомогнал тази теория на медиите. Това, което на повечето поне ни пречи в акта, не е толкова силово, колкото въпрос на права и свободи, буквално. заради самата същност на протеста и идеята на протестиращите, не мисля, че е правилно протеста да е нещо друго от мирен. най-малкото, че самата аз не бих присъствала на протест, който не е с мирни цели. и то не само заради сигурността си, ами защото някак си насилието не ми е сред приоритетите ;)

Валентин Стойков
Като блокирате пътищата кой ще пострада? Ще пострадат гражданите на съответния град. И гражданите на други градове, защото няма да си получат стоката на време (нали не си мислите, че стоката, която се изнася от София се пренася във Варна чрез телепортиране?). Някой буквално МОЖЕ ДА УМРЕ! Който може да мисли ще се сети как точно блокирането на пътища може да доведе до смърт. Депутатите и техните спонсори ще си стоят на топло и ще ви се смеят как настройвате гражданите срещу протестиращите, как вършите ТЯХНАТА РАБОТА безплатно.

Kiril Kostadinov
да, той е анонимен. всеки може да е анонимен ... дори и тези, които искат да ни провокират да направим нещо, за което да съжаляваме след това. за това извинявай, но предпочитам да опитаме още един път с мирни действия вместо да яхваме метлата и накрая да им дадеме повод да си измият ръцете с нас. а като знам каква подкрепа имаме от страна на медийте, повярвай ми, могат да ни изкарат всякакви.

Alexandrina Alexandrova
погледнете го и от тази страна - акта говори за интелектуалната собственост. ИНТЕЛЕКТУАЛНА. не е особено респектиращо да речем за евродепутатите да протестираме срещу споразумение свързано по някакъв начин с интелект, като се избиваме по улиците. никой няма да приеме това на сериозно. на сериозно биха били приети интелигентни хора, които ясно са осъзнали вредите от акта. и да - мирният протест е интелигентният начин за справяне с проблема.

Валентин Стойков
Цитат: "Докато блокирането на транспортна линия влияе както на транспорта, така и на икономиката, което си е удар в кръста на Правителството с невидима и чиста ръка." Това е удар в кръста на гражданите. Лицата, на които им се плаща да наложат ACTA няма да се стреснат изобщо. Убиването на хора чрез блокиране на пътища не е мирен протест (за най-тъпите пояснявам как точно става убийството: невъзможност линейка да премине през блокадата, невъзможност пожарна да мине през блокадата, невъзможност полицията да мине през блокадата, невъзможност на гражданска защита да премине през блокадата).

Когато ходите на протести задължително си носете фотоапарати и достатъчно резервни батерии. Носете си и резервни фотоапарати/телефони, с които да снимате, ако ви откраднат, конфискуват или счупят основния. Ако видите провокатор, който призовава към нещо незаконно или върши нещо незаконно - насочвайте камерата към него и го снимайте, съобщавайте на полицията, снимайте отказа на полицията да се намеси, снимайте полицаите, ако те извършват провокации или други нарушения на закона. Снимайте, защото медиите няма да го направят вместо вас. На тях им е платено да не отразяват събитията или да ги отразяват по определен начин.

Снимайте полицаите! (Особено когато вършат престъпления)

Снимане на публични и обществени места - правни аспекти

Коментари

Публикуване на коментар

Финансовите услуги и червената лента

Да спрем банковия и картовия лобизъм

Знаеш ли какви промени в законите ти готвят? Готов ли си да се подчиняваш на господарите си?

Нашите законотворци (които изобщо не взимат пари за писане на закони) пак пишат промени в закон по много подозрителен начин. Промените са "скрити" в края на проект за закон, в заглавието на който се твърди, че ще се изменя ЗДДС. Обаче се оказва, че това не е съвсем така - променят се и други закони...

Опитват да вкарат промени, които само до преди месеци не успяха! Дали този път ще успеят да гласуват в интерес на тесен кръг лица?

Демокрацията работи само ако гражданите се интересуват какви закони смятат да се гласуват в Народното събрание. Също така, за да работи демокрацията, се налага и народните представители да са наясно с това, което гласуват.

Да спрем банковия лобизъм!

Популярни статии

За вредата от озонаторите и йонизаторите на въздух

Снимане на публични и обществени места - правни аспекти

Ремонт на печка духалка (ремонтирана преди това неправилно от неизвестен майстор)

За вредата от позитивното мислене (положителното мислене) - какво мислят истинските психолози по въпроса

Пречиствател на въздуха с електростатичен филтър - имам съмнения, че този вид пречистватели изпускат твърде много озон

Проблемът със ширината на обувките - носенето на нормални обувки води до деформиране на ходилото и бунион

Подаване на запитване до дирекция ОДОП (Обжалване и данъчно-осигурителна практика)

Блогът на Григор Гачев

Блогът на Майя Маркова

Блогът на Петър Стойков

Блогът на Begem0t

Блогът на Димитър Кръстев

Книголандия

Блогът на Александър Бизарски (Sparx)

Блог за книги

Блогът на chitanka.info

Блогът за икономика

Институт за пазарна икономика

Блог на Институт за радикален капитализъм "Атлас"

Пещерата на неандерталеца

Още блогове

Всички публикации в блога (цъкни тук за да се отвори архива)

Показване на още