Купувате ли си скъпа бутилирана вода с примеси от магазина?

Може да се пие просто вода. Чешмяна минала през филтър. Вместо да се купува вода с примеси в бутилки на абсурдни цени от магазина. Все още не е забранено да не си купувате „напитки“ от магазина.

Коментари

 1. Мда. Аз пия филтрирана вода от чешмата. Тя излиза на същата цена като водата от магазина. Просто не се занимавам с бутилки и ми е по-удобно. Моето семейство изпива по около 20 литра вода на седмица вкъщи, защото през повечето време сме на работа/училище. Една туба от 10 литра струва 1.35 в Билла. Тоест струва ни 2.70 на месец. В момента филтъра, който използвам струва 8 лв и е добре да се сменя на 3 месеца, защото иначе ще се завъдят амеби, плесен и водорасли. Затова пак давам 2.70 на месец. Колкото са абсурдни цените на бутилираната вода, толкова са абсурдни и цените на филтрите.

  ОтговорИзтриване
 2. аз също съм с филтърна система. Представлява три 10 инчови филтърни колони свързани последователно, а водата си точа от допълнителна чешмичка, монтирана до основната. Производителя е полски, казва се "аквафилтър". За да няма реклама няма да казвам кои са вносителите(знам за два).

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Тези филтърни колони не те ли е страх, че ще избухнат и ще стане море у вас?

   Изтриване
  2. Не, ползвам ги от 2013 година и няма проблеми. Филтрите(с активния въглен) са за по 6 тона вода. Сменям го веднъж в годината, като сменям и механичния (5 микрона) който го дават "лайфтайм", ама при цена от 3 лева... и всичко ми стъпва на 10 лева годишно.

   Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни статии

Търся си приятелка

За вредата от озонаторите и йонизаторите на въздух

Проблемът с амплитудно модулираната светлина и ползването на широчинно-импулсна модулация за регулиране на яркостта на светлинни източници

За вредата от позитивното мислене (положителното мислене) - какво мислят истинските психолози по въпроса

Как да решим проблема с обувките лесно – просто си купете с няколко номера по-големи обувки и сложете един или повече слоя допълнителни стелки

Съществуват ли наистина мемите? Истински „неща“ ли са или измишльотина на шарлатани (подобно на чакрите, аурите и рептилите, дегизирани с човешка кожа)? Лоши ли са психическите вируси?

Коментарите към статията "Търся си приятелка" станаха много

Снимане на публични и обществени места - правни аспекти

Блогът на Григор Гачев

Блогът на Майя Маркова

Блогът на Петър Стойков

Блогът на Begem0t

Блогът на Димитър Кръстев

Книголандия

Блогът на Александър Бизарски (Sparx)

Блог за книги

Блогът на chitanka.info

Блогът за икономика

Институт за пазарна икономика

Блог на Институт за радикален капитализъм "Атлас"

Пещерата на неандерталеца

Още блогове

Всички публикации в блога (цъкни тук за да се отвори архива)

Показване на още